FacebookTwitter Bel voor een afspraak 071-2020200

Nieuwe website met informatie over hypotheken

11 december 2013

De nieuwe website Kenjehypotheek.nl helpt met begrijpelijke informatie over wonen en de financiering van een eigen huis. Consumenten kunnen bij de website geen hypotheek afsluiten en krijgen geen specifiek hypotheekadvies.
Consumenten worden op de website geïnformeerd over veel voorkomende situaties en weten daardoor van tevoren welke vragen ze aan hun bank of hypotheekadviseur moeten stellen. Starters vinden bij Kenjehypotheek.nl informatie over wat iedere aanstaande huiseigenaar moet weten voordat een hypothecaire lening wordt afgesloten. Voor huiseigenaren is de website een informatiepunt voor hun lopende of een nieuwe hypotheek bij een verhuizing of verbouwing, bij huwelijk, scheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden, maar ook bij een nieuwe rentevaste periode. De website geeft algemeen advies in begrijpelijke taal. Voor een specifiek advies over uw persoonlijke situatie en het vergelijken van de verschillende hypotheken, bent u nog steeds aan het juiste adres bij een onafhankelijk adviseur.
Gekoppeld aan de website is een achtdelige webserie ‘Home Sweet Home’ gemaakt, met Medina Schuurman, Isa Hoes, Kitty Courbois, Chiem van Houweninge sr, Mark Ram en Niels Gomperts. De website is een initiatief van een aantal hypotheekverstrekkers en Vereniging Eigen Huis.