FacebookTwitter Bel voor een afspraak 071-2020200

Hypotheek

Een huis kopen?

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Vaak is het een complex proces waarin u veel keuzes en afwegingen moet maken.

Waarschijnlijk is het kopen van een huis de grootste persoonlijke financiële transactie die u ooit zult doen. Daarom is het belangrijk u goed te oriënteren voordat u een hypotheek afsluit.

Heeft u al een eigen woning?

Heeft u op dit moment een eigen woning, dan kunt u daarmee op verschillende manieren financieel voordeel behalen.

U kunt uw maandlasten verlagen door de hypotheek over te sluiten naar een geldverstrekker die een lagere rente kent. Of u kunt kiezen voor een andere rentevast periode. Samen met u bekijken wij de voor- en nadelen zodat u een goed overwogen besluit kunt nemen.

Heeft u een “Onderwater Hypotheek”?

Misschien vraagt u zich af of uw hypotheek nog voldoet aan de huidige regelgeving? Er is veel veranderd op hypotheekgebied, niet alleen voor starters maar ook voor diegenen die al een bestaande hypotheek hebben. Wij nemen uw  hypotheek onder de loep en geven advies om daar waar nodig aanpassingen te doen en zo uw hypotheek weer “gezond” te maken.

Wilt u meer financiële ruimte?

Bijvoorbeeld door uw overwaarde te benutten. In de loop van de tijd overstijgt de waarde van uw huis vaak de hoogte van het hypotheekbedrag. Ook als u tussentijds een gedeelte van uw hypotheek heeft ingelost, kunt u op verschillende manieren van de overwaarde gebruik maken.

Overweegt u te verbouwen?

Als u overweegt u huis te verbouwen, spelen uw financiën daarbij vaak een bepalende rol. Wist u dat u de overwaarde van uw woning kunt benutten om de verbouwing te financieren?

Wat doen wij voor u?

In al deze situaties vinden wij voor u de juiste hypotheek. De specialistische kennis die hiervoor vereist is wordt gewaarborgd doordat wij zijn aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs en de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. In het gehele traject zullen wij u adviseren en begeleiden omtrent welke hypotheekvorm en geldverstrekker, het indienen van de aanvraag, het verzamelen van stukken die de geldverstrekker nodig heeft en taxatie van de woning. Wij verzorgen ook het aanvragen van de bankgarantie en bewaken belangrijke data, bijvoorbeeld inzake de ontbindende voorwaarden. Ook na het passeren van de hypotheekakte bij de notaris blijven wij de mogelijkheden van uw hypotheek monitoren gedurende de looptijd, ook regelen wij voor u de eventuele voorlopige teruggave bij de Belastingdienst. Uiteraard gebeurt dit alles conform de eisen die de Wet Financiële Dienstverlening aan ons stelt.